BATMAN / MERKEZ - Aydınkonak İlkokulu

Aydınkonak İlkokulu

KORİK MAH. 5074 SK. NO 3 MERKEZ / BATMAN
Vizyon
Fiziksel görüntüsü modern bir izlenim oluşturan. Çalışanların idealist ve aktif performanslarıyla kendini gösterdiği bir öğretim ortamı. Hizmet alanları ve çevre açısından da kalite-güven ve aktiviteler olarak gösterilen bir ilkokul olmak. Her öğrencimizin toplamda sorumluluk alabilecek bir konuma getirerek, onların milli ve manevi değerlere hizmet etmelerini sağlamaktır.
Misyon
Aydınkonak İlkokulu olarak Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda çağın getirdiği yeniliklere açık olan, geleceğe güvenle bakan, milli ve manevi değerlere önem veren, kaliteli bir eğitim için gerekli personel ve teknolojik donanıma sahip yenilikçi, azimli, kararlı, üretken, paylaşan, realist nesiller yetişmesine öncülük eden bir kurum olmak.
Şehir içi Dolmuş Hattı
Korik Mah.Batman/Merkez